Cześć. Chciałbym podszkolić swoje kwalifikacje związane z trenowaniem osób w fitness klubie. W branży pracuje już parę lat. Jakiś czas temu odbyłem kurs instruktorki i posiadam uprawnienia trenera personalnego. Natomiast od odbytego szkolenia minęło już wiele czasu i zaobserwowałem u siebie braki w wykształceniu. Kocham to co robię i mam zamiar to robić na najwyższym poziomie. Dlatego poszukuje dobrego kursu instruktorskiego, który jest przygotowany przez sprawdzonych specjalistów. Czy możecie coś mi polecić?
podobne tematy:
Szukam ciekawego szkolenia instruktorskiego prowadzonego przez wykwalifikowanego trenera
-
-
Poszukuje profesjonalnego szkolenia instruktorskiego prowadzonego przez odpowiedniego trenera
Cześć, bardzo ciekawe szkolenia oferuje placówka ECS ze stolicy. Mają profesjonalną kadrę instruktorów, która odnosi sukcesy na arenie międzynarodowej. Przykładowi wykładowy, którzy prowadzą tam kursy instruktorskie
- ich nazwiska robią spore wrażenie i są znane w środowsiku instruktorów w całej Polsce. Tu masz odnośnik do ich domeny: http://kursyecs.edu.pl/kursy-instruktorskie - na pewno znajdziesz coś dla siebie. Kursy prowadzą w każdym z większych miast. Oczywiście najwięcej jest ich w Warszawie. Ja sugeruje zapisać się na kurs prowadzony przez Roberta Piotrkowicza - sam ukończyłem takie szkolenie instruktorskie i jestem bardzo zadowolony.